Bouwbedrijf Van Boxmeer: meer dan een eeuw vakmanschap

Of het nu gaat om particuliere of bedrijfsmatige bouw. Om complete nieuwbouw- of kleinere verbouw- en renovatieprojecten. Ons professionele en veelzijdige team zet zich voor elke klus vol in. Bij alles wat we doen, combineren we onze vakkundige ervaring met open, snelle communicatie en volledige regie. Onze kernwaarden zijn niet voor niets vakmanschap, vertrouwen, toegankelijkheid en ontzorging. Jij kunt gerust achterover leunen, wij regelen het. Daar komt het al ruim 100 jaar op neer.

Familietrekje

Ons bedrijf zit al een ruime eeuw in de familie. Eigenlijk begon het al in 1908 in Uden, toen Hein van Boxmeer op zijn twaalfde de beste karren timmerde in de werkplaats van zijn vader. In 1922 nam Hein officieel het bouwbedrijf van zijn vriend en werkgever Gerard Willems over. Bouwbedrijf van Boxmeer werd een feit, op de huidige locatie van ons bedrijf. Na opa Hein volgden papa Theo en ome Jo. In 1994 namen broers Toine en Willy het bedrijf over. Na een noodlottig ongeval in 2008, waarbij Toine overleed, runt Willy van Boxmeer de zaak. Sinds 2022 mogen we zelfs de titel hofleverancier dragen met z’n allen.

Predikaat hofleverancier

Op 1 juli 2022 vierden we ons 100-jarig bestaan. Op deze feestelijke dag nam Willy ook het Predikaat Hofleverancier in ontvangst van de burgemeester. Na onderzoek werd bevonden dat Bouwbedrijf van Boxmeer niet alleen al 100 jaar een stabiel en hecht bedrijf is, maar ook een belangrijke plaats inneemt in de regio en de maatschappij. Wat zou opa Hein trots zijn!

Bouwbedrijf van Boxmeer in het nieuws

Werken in een bouwteam

De kwaliteiten van Bouwbedrijf van Boxmeer komen het best tot hun recht in een bouwteam. Want hoe vroeger we instappen, des te slimmer en beter we de opdracht kunnen uitvoeren. Met een beter, sneller en voordeliger resultaat. Lees hier meer over onze werkwijze.

Bouwgarant

Bouwbedrijf Van Boxmeer is aangesloten bij Stichting BouwGarant, hét keurmerk in de bouw. Dit betekent dat we aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid. We hebben de juiste diploma's en verzekeringen en leggen afspraken schriftelijk en duidelijk vast. Van de klachtenregeling tot de nieuwbouw- of verbouwgarantie: ons BouwGarant- keurmerk geeft jou extra zekerheid. Een geruststellende gedachte.

VCA**

Veiligheid boven alles. Daarom focussen we continu op verantwoord bouwen. Zo beschikken we over het VCA**-certificaat, wat jou vertelt dat het bij ons wel goed zit met zaken als veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid. Jaarlijks vindt er een audit plaats. Werken we veilig genoeg? Hoe bereiden we ons werk voor en houden we genoeg rekening met het milieu? Ons bedrijf, ons systeem, onze medewerkers én onze onderaannemers; we worden elk jaar doorgelicht en goedgekeurd.