Bouwbedrijf Van Boxmeer: van idee tot realisatie

Wil je een woning of bedrijfspand laten bouwen, verbouwen of renoveren? Wij zijn een logisch beginpunt. Samen met jou vormen we graag een bouwteam, dat we aanvullen met partners als een architect, constructeur en onderaannemers. Wij coördineren vervolgens het volledige project. Van ontwerp, budget en planning tot uitvoering, afwerking en nazorg. Het gevolg? Een snel en efficiënt bouwproces.

Starten bij het begin

Vaak genoeg maken we traditionele bouwtrajecten mee, waarbij opdrachtgever en architect alles uittekenen en -rekenen en wij als aannemer pas aanschuiven als de bouwvergunning er is. Omdat niet zelden blijkt dat deze volgorde leidt tot vertraging en aanpassing van plannen en budget, werken we het liefst vanaf het begin samen in een bouwteam. We maken een raming van alle kosten en een compleet plan, zodat alle partijen weten waar we naartoe werken. Jouw droomwoning of droompand!

Zo werkt het bouwteam

Op het moment dat wij een offerte hebben gemaakt op basis van het concept ontwerp, is het tijd onze co-producers bij het gesprek te halen. Hun visie en kennis gebruiken we voor het perfecte ontwerp. In alle fasen zijn de prijzen inzichtelijk voor jou als opdrachtgever. Deze vorm van samenwerking heeft veel voordelen. We kunnen materialen vroeg bestellen, ruimte reserveren in onze eigen agenda voor de uitvoering en onderaannemers op tijd inplannen. Doordat we samenwerken met alle betrokkenen, worden kennis en inzichten gedeeld en processen op elkaar afgestemd. Er zijn minder faalkosten en onaangename verrassingen, de kwaliteit wordt hoger en de bouw verloopt sneller en efficiënter.

De voordelen van Van Boxmeer

Met Bouwbedrijf van Boxmeer kies je voor:

  • Een persoonlijke aanpak
  • Een duidelijke planning
  • Topkwaliteit in materialen en technieken
  • Snelle en efficiënte samenwerking in het bouwteam
  • Vakmanschap en een perfecte afwerking
  • Een realistische en passende prijs

Duurzaam bouwen

Bewust omgaan met grondstoffen en materialen, stijgende isolatiewaarden, de opkomst van alternatieve energievormen en energieneutraal wonen … Duurzaam bouwen staat overal hoog op de agenda. Ook bij Bouwbedrijf van Boxmeer. Want een duurzaam gebouw betekent winst voor jou als bewoner, maar ook voor de wereld waarin we leven. We adviseren je dan ook graag over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Van het isoleren van je woning tot de installatie van een warmtepomp of zonnepanelen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een duurzaam gesprek.